Community för hundälskare! Ingen vanlig hundbutik på nätet. Här kan du hitta din nya bästa vän & recensioner av nya roliga hundleksaker!"Jag gillar deras bak men deras framsida är tokläskig!"

Julkaissut Olivia Petersson

Hundtillbehör på nätet, hundshoponline
Hej på er alla läsare! Här har ni mig, Latte! En Russkiy Toy på 2,5 år och jag bor i Gällivare med min familj. Å familjen består av matte, husse, lillhusse å lillmatte. Sen bor min farbror Max hos oss fast han tillhör egentligen mina uppfödare men vi trivs så himla bra med varandra så Max bor tillsvidare här. Sen finns det två marsvin oxå..himla konstiga djur det där! Jag gillar deras bak men deras framsida är tokläskig! Jag är(enligt matte) smart, rolig, snabb, snygg, skällig å helt underbar. Matte å jag håller på med mycket tricksträning, perfekt nu under vintern och det är lätt att träna inomhus. Sen så har vi börjat nosa lite på Nosework. Det finns en grej som matte brinner för å det är utställningar men det har ju varit väldigt stilla på den fronten det senaste året. Men jag har hunnit med att få en massa fina priser fast jag inte är så gammal än. Vi brukar ha så kul på våra utställningsresor med våra kompisar! En favoritsysselsättning som jag har är att umgås med mina syskon/kusiner å andra raskompisar. Jag har lyxen att ha mina underbara uppfödare nästan grannar så vi träffas jättemycket å hittar på roliga saker. Nu längtar vi till vackra soliga vårdagar då vi kan packa matsäck å springa i snön å busa. Vår ras må vara liten i storlek men vi är med på allt! I somras var vi i fjällen å gick dagsturer på ca 1 mil. Människorna var nog tröttare än oss och
när ni läser det här så har kanske mina första barn kommit till världen så blir ni nyfiken på att se mer om dom och mig så följ mig på Instagram!
Tack för att jag fick gästblogga här hos er 😀

Spännande! Tack själv! In och följ dem här. <3

0 kommenttia

Jätä kommentti