Community för hundälskare! Ingen vanlig hundbutik på nätet. Här kan du hitta din nya bästa vän & recensioner av nya roliga hundleksaker!Grattis staffen Folke 1 år! Hurra!

Opslået af Olivia Petersson den

billiga hundleksaker
Mitt namn är Folke jag är en Staffordshire bullterrier som bor i byn Mullsjö med min husse, matte och bror från en annan mor Frazze som är en Jack Russel Terrier (Parson Russel). Idag fyller jag ett år och jag har blivit så stor och snäll. Jag älskar alla speciellt alla människor. Även andra hundar tycker jag om, men får inte hälsa på alla säger min husse och matte. Så trist. Gillar också att leka med massa leksaker men har fortfarande inte hittat nått som håller mer än några dagar. Så har ni nått tips ge det till husse/matte så dom kan köpa det till mig. Gillar också att vara ute nu när det börjar bli vår. Har fått massa padelbollar av husse att tugga sönder så gott. Nu skall vi fira min födelsedag med massa mysiga promenader och lek. Ni kan följa mig på @staffy_folke och brorsan hittar ni på @jrt_frazze.

Tack för att ni ville vara med hos oss! Grattis igen ! <3

0 kommentarer

Indsend en kommentar